Chefs Choice M700 KERÁMIA ÉS ACÉL KÉSÉLEZŐ

Üres

Összesen: 0 Ft

Ez a forradalmi késélező egy korszerű, továbbfejlesztett gyémánt csiszoló technológiát használ. A maga nemében első a piacon, hiszen elképesztően gyorsan hoz létre hihetetlenül éles és tartós élt a kerámia és az acél késeken egyaránt.

Jellemzők:

 • ChefsChoice 15 fokos késélezés Ezzel a professzionális háztartási késélezővel egy készülékben élezheti kerámia és acél késeit.
 • Hihetetlenül éles élt alakít ki a konyhai, háztartási, filéző-, zseb és fogazott késeken, akár kerámiáról, akár acélról legyen szó.
 • A három fázisú továbbfejlesztett gyémánt technológiával egy elképesztően éles, mikroszkópikusan is hibátlan, tartós él jön létre.
 • Helyreállítja a csorba élt a kerámia késeken, és gyorsan visszaállítja a borotvaéles, gyári minőségű élt.
 • Precíziós rugalmas szögvezetők biztosítják a pontos élezési szöget.

Az elegáns kialakítás három élezési fokozattal és precíziós szögvezetőkkel párosul, így könnyedén élezheti a konyhai, háztartási, filéző- és zsebkéseket, akár fémből, akár kerámiából készültek. A 700-as modell tökéletes és megfizethető otthoni megoldást jelent a kerámia kések élezésének problémájára, hiszen precizitásával a legmagasabb minőségű gyári élt biztosítjaTovábbfejlesztett gyémánt csiszoló technológiát és precíziós élvezetőket használ és helyreállítja a csorba élt és visszaállítja a professzionális, borotvaéles gyári élt.

Hogy működik:

A Chef’sChoice élezői többfázisos élező rendszerükkel, minőségi precíz szögvezetőikkel és a továbbfejlesztett Diamond Hone gyémántszemcsés technológiájukkal világhírűek. A 700-as modell egy íves él struktúrát hoz létre ez élen, ami hosszú élettartamáról és tartósságáról híres. Erről az ív alakú élről köztudott, hogy sokkal erősebb és tartósabb, mint a homorúra élezett, vagy a hagyományos „V” alakú él.

Bármilyen ötvözetű acélkés élezéséhez használja az első és a harmadik fázist. Kerámia kések élezéséhez a második és a harmadik fázis alkalmazható. A kezdeti fázist kifejelezetten arra tervezték, hogy megélezze és fenje az élt, míg a későbbi fázisok polírozással egy szuper éles, precíz és hosszan tartó élt alakítanak ki.

 

Így ismerheti még:

 • Chef’s Choice 700
 • Chefs Choice 700
 • Chef’sChoice 700
 • ChefsChoice 700
 • Chef’sChoice M700 kerámia és acél késélező

 

  Chefs Choice M700 KERÁMIA ÉS ACÉL KÉSÉLEZŐ

  700
  Garancia: 
  Nem rendelhető
  Szín:
  Méretek:
  314 × 133 × 108 mm
  A készülék súlya:
  2 kg
  Fokozatok száma: 
  Három
  Fokozatok:
  Késvezető:
  Precíziós szögbeállítás
  Első élezéshez szükséges idő:
  Körülbelül 1-2 perc
  Újraélezéshez szükséges idő:
  15-30 másodperc

  További termékelőnyök és tulajdonságok