Chef’sChoice Elektromos késélezők | Chef'sChoice márkabolt

Üres

Összesen: 0 Ft

Chef’sChoice Elektromos késélezők

A Chef'sChoice hibrid (félmotoros) és motoros késélezői között minden késtípusra megtalálja az Önnek való élezőt. Ezek a késélezők jellemzően különböző durvaságú, 100% gyémántborítású élezőkorongokkal és a finom polírozáshoz (fenéshez) kerámia élezőkoronggal felszereltek a borotvaéles és tartós élekért.

Mindegyik késélező precíziós szögbeállítás funkcióval a megfelelő (késélezőtől függően 15 és/vagy 20 fokos) szögbe pozícionálja a kés élét, ezért mindig ugyanabban a szögben élezhetjük késeinket, így a manuális fenőacélokkal vagy élezőkövekkel ellentétben nem tudjuk elrontani sem az élezést, sem a késünket (még minőségi késeket sem). Ezzel a technikával a maximumra növelhetjük késeink élettartamát, hiszen nem veszünk le felesleges anyagot az élről.

A motoros késélezőkkel borotvaéles élt hozhatunk létre, köszönhetően a két vagy háromfázisos élezési technikáknak, melyek egyedülálló utolsó fázisa polírozókorongokkal munkálkodik, közvetlenül az él mentén, létrehozva a rendkívül finom, sorjamentes élt. A Chef'sChoice elektromos késélezőivel tehát nem csupán megélezhetjük késeinket, hanem egyúttal meg is fenhetjük őket, amely az élt és az élességet tartóssá teszi. Ráadásul a fenést az élesség fenntartására is használhatjuk, így nem koptatjuk feleslegesen a penge anyagát.