Chef’sChoice Elektromos késélezők | Chef'sChoice márkabolt

Üres

Összesen: 0 Ft

Chef’sChoice Elektromos késélezők

Köszörűs műhely a fiókban!

Felejtse el a tompa késeket! A Chef'sChoice motoros késélezői különböző finomságú, 100% gyémántborítású élezőkorongokkal és a finom polírozáshoz (fenéshez) kerámia élezőkoronggal vannak felszerelve a borotvaéles és tartós élekért.

Mindegyik motoros késélezőnk a precíziós szögbeállítás funkciónak köszönhetően a megfelelő (késélezőtől függően 15 és/vagy 20 fokos) szögbe pozícionálja a kés élét, így a manuális fenőacélokkal vagy élezőkövekkel ellentétben nem tudjuk elrontani sem az élezést, sem a késünket (még minőségi késeket sem). Ezzel a technikával a maximumra növelhetjük késeink élettartamát, hiszen nem veszünk le az él kialakításához minimálisan szükségesnél több anyagot az élről.

A motoros késélezőkkel borotvaéles élt hozhatunk létre, köszönhetően a modelltől függően két vagy háromfázisos élezési technikáknak, melyek egyedülálló utolsó fázisa polírozókorongokkal munkálkodik, közvetlenül az él mentén, létrehozva a rendkívül finom, sorjamentes élt. A Chef'sChoice elektromos késélezőivel tehát nem csupán megélezhetjük késeinket, hanem egyúttal meg is fenhetjük őket, amely az élt és az élességet tartóssá teszi.

Chefs Choice 2100 PROFI MOTOROS KÉSÉLEZŐ kiegészító 15 fokos késélző betéttel(Szürke) (Szürke) tartozékai, kellékei: