Chef’sChoice Elektromos késélezők | Chef'sChoice márkabolt

Üres

Összesen: 0 Ft

Chef’sChoice Elektromos késélezők

Köszörűs műhely a fiókban!

Felejtse el a tompa késeket! A Chef'sChoice motoros késélezői különböző finomságú, 100% gyémántborítású élezőkorongokkal és a finom polírozáshoz (fenéshez) kerámia élezőkoronggal vannak felszerelve a borotvaéles és tartós élekért.

Mindegyik motoros késélezőnk a precíziós szögbeállítás funkciónak köszönhetően a megfelelő (késélezőtől függően 15 és/vagy 20 fokos) szögbe pozícionálja a kés élét, így a manuális fenőacélokkal vagy élezőkövekkel ellentétben nem tudjuk elrontani sem az élezést, sem a késünket (még minőségi késeket sem). Ezzel a technikával a maximumra növelhetjük késeink élettartamát, hiszen nem veszünk le az él kialakításához minimálisan szükségesnél több anyagot az élről.

A motoros késélezőkkel borotvaéles élt hozhatunk létre, köszönhetően a modelltől függően két vagy háromfázisos élezési technikáknak, melyek egyedülálló utolsó fázisa polírozókorongokkal munkálkodik, közvetlenül az él mentén, létrehozva a rendkívül finom, sorjamentes élt. A Chef'sChoice elektromos késélezőivel tehát nem csupán megélezhetjük késeinket, hanem egyúttal meg is fenhetjük őket, amely az élt és az élességet tartóssá teszi.