Szállítási díjak és területek | Chef'sChoice márkabolt

Üres

Összesen: 0 Ft

Szállítási díjak és területek

Budapesti bemutatótermünkben történő díjmentes személyes átvételről bővebben ide kattintva olvashat.

 

Hungary A megrendelt termékek házhoz szállítását országosan a DPD Hungária KFT végzi, illetve Pick Pack Pont bolthálózat bármely boltjában is átveheti csomagjait.

 

EU Emellett vállaljuk a csomagküldést egyes Európai országokba is. Külföldre történő rendelés esetén kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot, amennyiben kíváncsi, hogy a megvásárolni kívánt terméket mennyi idő alatt, milyen feltételekkel tudjuk küdeni Önnek külföldi címre. A külföldi megrendelések kiszállítását részben a nemzetközi DPD hálózat, részben egyéb futárcégek segítségével bonyolítjuk.

 

Hazai szállítási díjak

Házhozszállítás futárszolgálattal Pick Pack Pont Átvétel Pick Pack Pontban
Bruttó 1490 Ft Bruttó 1190 Ft

Áraink csomagonként értendőek, egy csomagban több termék is lehet.
Pick Pack Ponton maximum 20 kg tömegű,  maximum 60 cm x 60 cm x 60 cm méretű és maximum 150.000 Ft értékű csomag vehető át.
A futárszolgálat maximum 50 kg tömegű és maximum 500.000 ft értékű csomagot szállít ki.

Szállítási díj külföldi szállítási cím esetén

Amennyiben Ön külföldi címet ad meg megrendelése során, abban az esetben a rendszer nem számolja ki automatikusan a szállítási díjat, kollégánk fel fogja Önt keresni a pontos szállítási díjjal kapcsolatban a megrendelésének leadását követően.

Szállítási idő

A szállítási idő attól függ, hogy az adott termék hazai raktárunkban van-e. A készletkezelésünkről bővebben itt olvashat.

Az áru átvétele

Kérjük a csomagátvételnél a csomag sértetlenségét szíveskedjék ellenőrizni! Ha sérülést lát, vetessen fel jegyzőkönyvet, és ne vegye át a csomagot. Utólagos reklamációt a csomag fizikai sérüléséről csak jegyzőkönyv birtokában tudunk elfogadni.

Amennyiben a csomagot Pick Pack Ponton veszi át, ne felejtse otthon személyazonosságát igazoló igazolványát (útlevél, jogosítvány vagy személyi igazolvány), mert a csomag átadása során ezt kérni fogják. Amennyiben nem személyesen veszi át a csomagot, abban az esetben két tanú által hitelesített meghatalmazást vigyen magával az, aki a csomagot átveszi Ön helyett.