A GLS Csomagpontokról | Chef'sChoice márkabolt

Üres

Összesen: 0 Ft

A GLS Csomagpontokról

Az ország több, mint 200 településén megtalálható 800 GLS Csomagpont bármelyikében Ön személyesen is átveheti a megrendelt csomagot.

1. Mi az a GLS Csomagpont?

A GLS Csomagpontok jól megközelíthető helyeken különböző profilú üzletek, ahol a megrendelt csomagokat a GLS futár leadja, Ön pedig az adott üzlet nyitvatartási idejében akkor megy érte, akkor veheti át, amikor Önnek a legmegfelelőbb.

A megrendelt áru GLS Csomagpontba történő megérkezésekor SMS-ben vagy e-mailen értesítjük Önt, melyet követően csomagját átveheti a választott GLS Csomagpont üzlet nyitva tartási ideje alatt. 

2. Mikor érdemes a GLS Csomagpontot választani átvételi helynek?

  • Ha Ön nem tudja vagy nem szeretné a futárt otthonában, munkahelyén fogadni
  • Ha napközben ritkán van otthon, és ezért nem tud a futárra várni
  • Ha a futárral történő kézbesítést túl költségesnek találja
  • Ha szeretne a szabadidejével saját maga gazdálkodni
  • Ha gyakran van úton, és ezért egyszerűen útba esik az átvevőhely

3. A GLS Csomagpontban történő átvétel díjszabása:

A díjszabás megtekintéséhez kattintson ide.

4. Mennyi idő alatt ér a csomagom a GLS Csomagpontra?

A csomagot készleten levő termékek esetén a rendelést követő munkanapon, külső raktáras termékeknél a raktárból a központunkba való beérkezést követő munkanapon adjuk át a GLS Csomagpontnak. Innentől a csomagja várhatóan 1-3 nap múlva érkezik meg az Ön által megjelölt átvételi pontba, ahol innentől további 5 nap áll rendelkezésre a csomagja átvételére.

A csomag GLS Csomagpontra érkezésekor, amennyiben csomagja átvehető, küldenek Önnek egy e-mailt vagy SMS-t, ezért kérjük, mobil számot adjon meg megrendelésénél.

5. Milyen módon fizethetem ki az árut, ha GLS Csomagpontban veszem át?

Előre történő átutalással, vagy a helyszínen készpénzben, illetve a legtöbb GLS Csomagpontban bankkártyával is kifizethető a megrendelt áru. Hogy az Ön által választott GLS Csomagpontban van-e bankkártya-elfogadás, arról a jelen oldal alján található boltlista segítségével kaphat információt.

A részletes boltlistát nyitva tartással és kártyaelfogadási lehetőség feltüntetésével az oldal aljára görgetve találja. 

6. Mire lesz szükségem a csomag átvételekor?

Az átvevőnek a csomag átvételét bizonyító aláírás előtt be kell mutatnia a személyazonosságát igazoló hatósági igazolványát (személyi igazolvány, jogosítvány, útlevél), valamint ha a csomagot nem a címzett személyesen veszi át, akkor közölni kell az átvétel jogcímét is. Továbbá abban az esetben, ha a címzett helyett meghatalmazott veszi át a csomagot, akkor két tanú aláírásával ellátott meghatalmazást is kérni fognak az átvételi ponton.

7. Milyen értékű árukat vehetek át a GLS Csomagponton?

 A GLS Csomagponton történő átvételnél a megrendelt termékek összértéke nem haladhatja meg a bruttó 499.999 HUF-ot. 

8. Hogyan kérhetem a személyes átvételt egy GLS Csomagpontra?

Csomagpontra történő kiszállítás esetén mindig a webáruházban kell megrendelnie a kívánt terméket, az ott kapott rendelés azonosítója lesz csomagjának is az azonosítója.

A GLS Csomagpont átvétel kiválasztása megrendeléskor a webáruházunkban történik. Ön előbb kiválasztja a "GLS Csomagpont" szállítási módot, majd a következő lépésben választhat a csomagpontok listájából.

A személyes átvétel minél gyorsabb lebonyolítása érdekében kérjük, hogy lehetőség szerint nyomtassa ki az automatikus visszaigazoló e-mail értesítést vagy jegyezze fel a rendelés azonosító számát.

9. GLS Csomagpont lista 

A boltlista elérhető a csomag.hu honlapon