Fizetési lehetőségek | Chef'sChoice márkabolt

Üres

Összesen: 0 Ft

Fizetési lehetőségek

A termék vételárának kiegyenlítésére több módot kínálunk:

Készpénz/Utánvét

Akár futár szállítja házhoz a terméket, akár személyesen vagy GLS Csomagpontban kerül átvételre a termék, készpénzzel minden esetben lehet fizetni. Az utánvét díja 590 Ft.

Bankkártyás fizetés

Webáruházunkban online, a vásárlási folyamat során kiválasztható az Online bankkártyás fizetés és azonnal kifizethető kártyájával a megrendelt termék. Fizetési szolgáltatónk a Barion, amely elfogad Visa, Visa Electron, Master Card, Maestro és American Express bankkártyákat. Személyes átvételnél bemutatótermünkben is lehetőség van bankkártyával fizetni, sőt, házhozszállítás esetén a futárnál, valamint GLS Csomagpont átvétel esetén is a legtöbb átvételi ponton szintén lehetőség van bankkártya használatára. Személyes átvétel esetén Amerikan Express kártyát nem tudunk elfogadni.

Előre történő átutalás

Ebben az esetben cégünk bankszámlájára kell a vásárlás vételárát átutalni. Amennyiben házhozszállítás vagy GLS Csomagpontra való kiszállítás lett kiválasztva előre történő átutalás fizetésmóddal, abban az esetben a futárnak / GLS Csomagpontnak csak akkor adjuk át a csomagot, amennyiben a vételár már beérkezett cégünk bankszámlájára. Az utaláshoz a bankszámlaszámunkat a vásárlást követően a rendszer e-mailben küldi meg, kérjük csak ennek az e-mailnek a megérkezése után utaljon.

Barion tárcából

Webáruházunkban Barion tárcából is lehet fizetni. A rendszerről bővebben: www.barion.com