Blog | Chef'sChoice márkabolt

Üres

Összesen: 0 Ft

Blog

KARÁCSONYI 30 NAPOS VISSZAVÁSÁRLÁSI GARANCIA, 1-2 MUNKANAPOS SZÁLLÍTÁS, SZEMÉLYES ÁTVÉTELI LEHETŐSÉG

30 napos visszavásárlási garancia

Ha nálunk vásárol, nem kell attól tartania, hogy szeretteinek a nem megfelelő ajádékot választja karácsonyra! Ha nem tetszik a megajándékozottnak a nálunk vásárolt készülék,  a törvényileg előírt 14 nap helyett 30 napon belül kérdés nélkül visszavásároljuk. Az ajánlat minden 2018. december 06 - 2018. december 21 között vásárolt készülélre vonatkozik, de nem vonatkozik tartozék, alkatrész illetve kiegészítő jellegű termékekre.

Ezért ne vegyen kerámia kést!

Soha nem kell élezni. Örökké tartja az élét. Nem rozsdásodik. Az étel nem veszi át az anyag ízét.

Ilyen és ehhez hasonló pozitívumokkal igyekeznek a gyanútlan vásárlót meggyőzni arról, miért is éri meg olyan nagyon a kerámia kés megvásárlása. Ezek alapján valóban jó befektetésnek tűnik, de érdekes módon az emberek nagy része mégsem kerámia kést vásárol. Vajon mi lehet ennek az oka?

Találjon rá a legjobb késélezőre a Konyhakiállításon és vigye haza kedvezményesen!

Konyhakiállítás 2016

Az Amerikában is óriási népszerűségnek örvendő Chef’sChoice és a német Giesser márka most ellátogat a Konyhakiállításra is! A Chef’sChoice késélezők gyémánszemcsés élezőkővel és precíz szögbeállítás funkcióval nem hagynak esélyt az életlen késeknek! Ezekkel az élezőkkel szakmai tapasztalat nélkül kaphat valódi preczitással beállított és hihetetlen élesre élezett késeket. A Giesser kések széles palettájából kiválaszthatja az akár háztartási, akár konyhai felhasználásra használatos késeit, melyeknek egyik fő erénye a tartósság.

Oldalak