Chefs Choice SCISSORPRO M500 MOTOROS OLLÓ ÉLEZŐ

Üres

Összesen: 0 Ft
Chefs Choice M500

Élezze otthon az ollóit páratlan egyszerűséggel! A ScissorPro M500 elektromos ollóélező elengedhetetlen eszköz azok számára, akik számára fontos eszköz az olló. 

Jellemzők:

 • Az első olyan ollóélező, amit szakemberek javasolnak.
 • Gyors és hatékony.
 • Könnyű és biztonságos.
 • 100% gyémánt csiszolóanyag jellemzi - Omni-Curve élezőtárcsák.
 • Precíz mágneses élvezető rendszert használ - Magne-Flex élvezetők.
 • Kétszögű élt alakít ki, így az olló sokkal tartósabb lesz.
 • Kétfokozatú élezési eljárás.
 • Minimális élkopás az ollón.
 • Tartós pengét eredményez.
 • Az olló szétszerelése nélkül használható.
 • A következő ollóknál használható: szabó-, konyhai, hobbi, baromfi, körömvágó, kézimunkára használható ollók, valamint kés élű pengék.
 • Minőségi ollók és jobb és balkezes ollók élezésére is alkalmas.
 • Soha nem hevíti túl a pengét, ezért hasznlata biztnonságos.
 • Nincs szükség fenőolajra vagy vízre.
 • Kompakt, könnyen tárolható.
 • Könnyű tisztítás.

Mikor van szükség az ollók élezésére?

Olló élezésére is ugyanúgy szükség van, mint a kések élének folyamatos karbantartására. Egy háztartásban rengeteg műveletet végzünk el csupán ollók segítségével. Ollót használunk a varrás során, konyhai vagy szabó feladatokhoz, körömvágáshoz, kreatív munkákhoz, csirkebontáshoz, és még hosszasan sorolhatnánk. Hogy gyorsan és könnyedén el tudja végezni ezeket a műveleteket, hosszú élettartamú, precízen beállított, éles pengére van szüksége. Egy hatékony ollóélező óriási segítség lehet akkor, ha időt és energiát szeretne megspórolni az olló élességének fenntartásakor. Ugyanúgy, ahogy az olló használatánál, úgy egy ollóélező igénybe vételénél sem érdemes sokat bíbelődni a feladatokkal. Tehát egy olyan ollóélezőre van szükség, ami gyorsan, könnyen élez, és meglepő eredményt produkál. A Chef’sCoice ScissorPro Diamond Hone 500 elektromos ollóélezője tökéletesen megfelel ezeknek az igényeknek.

Gyors és hatékony

Az 500-as modell 100%-os gyémánt csiszolóanyaggal és beépített mágneses precíziós szögvezetőkkel dolgozik, így meg se kottyan neki sem a tompa, sem a károsodott olló simára élezése. A gép másodpercek alatt kiváló minőségű élt hoz létre a háztartási ollókon anélkül, hogy azokat szét kellene szerelni.

Hosszú élettartamú penge

Az M500 ollóélező által mesterien kialakított élek hosszú életűek lesznek. Az élezés kétszögű élt hoz létre, mely meghosszabbítja az ollója élettartamát. A tovább tartó él kevesebb élezést jelent, így csak ritkán kell fémet eltávolítani a pengéről.

Széles körben élezi az ollókat

A háztartási ollók széles választékát képes megélezni. Legyen szó háztartási, szabó-, konyhai, hobbi, baromfi, körömvágó ollóról, az 500-as modell bármelyiknél megállja a helyét. Ráadásul a finom kézimunkára használható ollók és a kés élű pengék élezésében is kiváló teljesítményt nyújt. Gyakorlatilag bármelyik ollót megélezi, ami az Ön otthonában található. A szabadalmaztatott technológiával funkcionáló élező biztonsággal alkalmazható még a minőségi ollók élezésére is, valamint a jobb- és balkezes ollóknál is hihetetlenül éles penge jön létre a gép használata során.

Kétfokozatú élezés a 100% gyémántbevonatú élezőtárcsákkal

A kompakt, könnyen tárolható ollóélező 100%-os gyémánt csiszolóanyagot használ a kétfokozatú élezési folyamat alatt ugyanúgy, mint a Chef’sChoice összes többi élezője, köztük a késélezők is. Ennélfogva ugyanazt a kiváló minőséget képviseli, mint a Chef’sChoice elismert késélezői. A durva élező fázis helyreállítja a károsodott és rendkívül tompa pengéket, a finom beállítás pedig figyelemre méltó élességet hoz létre úgy, hogy megfeni az ollót.

Precíziós mágneses élvezető rendszer

A Magne-Flex vezetők egy precíz, előre meghatározott élezési szögben tartják a szöget és fenntartják a megfelelő kapcsolatot a penge éle és az Omni-Curve élezőtárcsák között. Így pontosan beállított szöget fog kapni, nincs szükség becslésekre, melyek nem biztosítják a precíz élszöget. Az élező a mágnes és a rugó kombinációjával szabályozza az élezés szögét. A ScissorPro egyediségét a mágneses Magne-Flex szögvezetők adják, hiszen ezek tartják szilárdan az olló pengéjét az Omni-Curve forgó gyémánttárcsában.

Minimális kopás

Az élezés nyilvánvalóan az él kopásával jár; az élezés hiánya viszont sokkal inkább megrövidíti a penge élettartamát, hiszen a kezeletlen, elhanyagolt olló (és kés) gyorsan ki tud csorbulni vagy az éle akár le is törhet. Ezt a kárt pedig már csak terjedelmes fémmennyiség eltávolításával lehet helyreállítani. A folyamatos karbantartással az él kevesebb fémet veszít, így az adott olló hosszabb ideig gazdagíthatja a háztartásban lévő eszközeit. Az olcsó élezők azonban inkább károsítják a pengét, nem élesítik meg rendesen, ezért ezekkel a típusú gépekkel nem ajánlatos karbantartani az ollóit (és a késeit sem). Nincs még egy olyan ollóélező, ami ugyanolyan kiváló munkát végezne, mint a ScissorPro 500-as modell. Nem okoz rendkívüli kopást az ollón, sőt ez a fajta kivitelezés minimális fémmennyiséget távolít el az ollóról. Így bármikor élezheti azt, amikor csak szükségesnek tartja, és közben nem kell félnie a nagymértékű kopástól.

Könnyű tisztítás

A ScissorPro használata mellett a karbantartása is pofon egyszerű. Csupán annyi az Ön dolga, hogy a használat után letörli az élezőt egy puha ruhával. Érdemes az ollókat is letisztítani a művelet végeztével. Élezés után az ollók nagyon élesek, ezért miután lassan összecsukta az adott ollót, óvatosan törölje le a fémmaradványokat róla.

Használata

Először csak az egyik pengét élezze meg. Akkor zajlik le jól a folyamat, ha az olló felső pengéjét élezi. Az alsó penge, amit éppen nem élez, mindig szabadon álljon az élezett felső penge alatt. Az élezés előtt nyissa szét az ollót, majd a penge hátulját fektesse a mágneses felületre. Ezt mindegyik élező fázisnál végezze el. Ezt követően csúsztassa az olló pengéjét a rugók alá úgy, hogy közben enyhén megnyomja a pengét a hüvelykujjával. Addig mozgassa az olló pengéjét a lerögzített nyílásban, amíg nem jön létre a finom kapcsolat a forgó gyémánttárcsával. Amikor ez megtörténik, azonnal és lassan húzza az ollót önmaga felé egészen a penge csúcsáig. Vigyázzon arra, hogy közben végig fennmaradjon a kapcsolat a gyémánt csiszolótárcsákkal. Egy 6-7 cm-es ollónál minden húzásnak körülbelül 1-2 másodpercig kell tartania. A hosszabb ollók ennél rövidebb időt igényelnek, egy 25 cm-es olló pl. 3-4 mp-et. Mielőtt nekilátnál a következő penge élezésének, végezd el az összes lépést az egyiken. Amikor készen van az egyik penge, jöhet a következő.

 

Így is ismerheti: 

 • Chef’s Choice M500
 • Chefs Choice M500
 • Chef’sChoice M500
 • ChefsChoice M500
 • Chef’sChoice Diamond Hone ScissorPro 500

 

  Chefs Choice SCISSORPRO M500 MOTOROS OLLÓ ÉLEZŐ

  M500
  Garancia: 
  Sajnos megszűnt!
  Motor teljesítmény:
  45 W
  Szín:
  Méretek:
  190 × 89 × 102 mm
  A készülék súlya:
  1.2 kg
  Fokozatok száma: 
  Kettő
  Fokozatok:
  ,
  Késvezető:
  MagneFlex precíziós élvezető

  További termékelőnyök és tulajdonságok