Egyetlen nap, tele meglepetésekkel! | Chef'sChoice márkabolt

Üres

Összesen: 0 Ft

Egyetlen nap, tele meglepetésekkel!

Idén egy hónappal korábban, október 07-én lesz az internetes vásárlás napja, amikor ajándékokkal halmozzuk el a vásárlóinkat!

Szeretne Ön is garantált ajándékok tulajdonosa lenni? Szeretné, ha két darab ajándék multifunkcionális kést küldenénk el Önnek egy tetszőleges színben, ráadásul teljesen ingyen, szállítási díj nélkül? Idén is ki tudja használni ezt a lehetőséget, de csak egy napon, írja be a naptárába: október 7: Internetes vásárlás napja.

Mit kell ehhez tennie?

  1. Október 7-én látogassa meg a Chef'sChoice webáruházát
  2. Válasszon ki egyet a Chef'sChoice kiváló késélezői közül.
  3. Indítsa el a megrendelést és a megjegyzésbe írja bele, milyen színű késeket szeretne ajándékként.
  4. Rendelje meg az adott terméket. Ne aggódjon, a szállítási díjat nem számoljuk fel.
  5. Dőljön hátra és várja meg, míg ingyenesen kiszállítjuk Önnek a terméket.
  6. Bontsa ki a csomagolást és élvezze új élezőgépét az ajándék késekkel együtt.

Milyen színű kések közül választhat?

Kérjen két kést a saját konyhájával megegyező színben! Fekete, sárga, piros, zöld, világoskék, lime, narancssárga, rózsaszín és lila színek közül választhat. Kérjük, a rendelés megjegyzés rovatában prioritási sorrendben tüntesse fel azt a három színt, amely összhangban áll az Ön konyhájával; ezek közül a színek közül a készlet függvényében fogjuk elküldeni Önnek a késeit – szem előtt tartva a sorrendet. Ez egy biztonsági óvintézkedés arra az esetre, hogyha az adott szín a nagy érdeklődésre való tekintettel kifogyna a raktárunkból.

 

Az ajánlat egyedülálló módon az akciós késékezőkre is érvényes!

Válasszon széles kínálatunkból, és rendeljen október 7-én az ingyenes kiszállításért és két darab garantált ajándék késért.